Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Διπλό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, 4-2 τον Ατρόμητο

Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού νίκησε με 4-2 εκτός έδρας την αντίστοιχη του Ατρόμητου και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τη φάση του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Διπλό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, 4-2 τον Ατρόμητο

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 14ο λεπτό, όμως η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, καθώς στο 15′ ο Τσαλαπατάνακης έκανε κάθετη για τον Λαζαρίδη και εκείνος ισοφάρισε σε 1-1.

Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 30ο λεπτό όταν ο Μάρας αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ έξω από την περιοχή. Αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και στο 39′ ο Γορανίτης έκανε το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και στο 45′ μετά από όμορφη ενέργεια και συρτή πάσα του Τσαλαπατανάκη ο Αγγελόπουλος πλάσαρε μέσα από την περιοχή για το 1-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν δύο λεπτά αργότερα σε 2-3, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Παναγόπουλος μετά από ατομική ενέργεια στο 71′. Επόμενη αναμέτρηση για την Κ15 του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δ. Τσατσόπουλος): Λαζαρίδης, Κάββαλος, Κρίγκος, Σαρηγιάννης, Τσολακάκης, Τσαούσης, Κουγιουμτζόγλου, Κωνσταντίνου, Κοκουλός, Γρηγορόπουλος, Πάλιουρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β. Σπέρτος): Λαγουμτζής, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Μωϋσιάδης, Αγγελόπουλος (72′ Θεοχάρης), Παπαγεωργίου (58′ Φαρίνης), Λαζαρίδης (32′ Γορανίτης), Σεφερλής (72′ Μαγλογιάννης), Παναγόπουλος (72′ Χρηστίδης).