Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Εύκολα ο Ολυμπιακός 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Εμφατική νίκη των Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 4-0 για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League.

Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Εύκολα ο Ολυμπιακός 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της για το 2024 πέτυχε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού η οποία επιβλήθηκε με 4-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Χαραλαμπόγλου κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 1-0.

Λίγο αργότερα στο 13′ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Δαρβίρα μέσα από την περιοχή, ενώ στο 19′ είχε εκ νέου σημαντική ευκαιρία με το σουτ του Κουτσογούλα να σταματάει στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 37′ ο Δαρβίρας πάτησε περιοχή ο Ναούμης τον ανέτρεψε αντικανονικά με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και να δείχνει κόκκινη κάρτα στον παίκτη των Ιωαννίνων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάκουλας και με ψυχραιμία σημείωσε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι δυνατά και έφτασε σε τρίτο τέρμα με τον Λιατσικούρα στο 51′ έπειτα από ασίστ του Δαρβίρα.

Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είχε διπλό δοκάρι, όταν αρχικά ο Μπάκουλας έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια ο Καρανάτσιος σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι της εστίας.

Το τελικό 4-0 για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσε και πάλι ο Λιατσικούρας, όταν μετά από πάσα του Χαραλαμπόγλου νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Κ19 είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κουτσογούλας (56′ Αρσενίδης), Δάμα (68′ Τουφάκης), Κ. Κωστούλας, Πλειώνης (68′ Πρεκατές), Λιατσικούρας, Δαρβίρας (56′ Λώλης), Μπάκουλας, Χαραλαμπόγλου, Πνευμονίδης (56′ Καρανάτσιος), Αλαφάκης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Τ. Ανθυμιάδης): Βρακάς, Αθανασίου, Λούπας, Ναούμης, Ντώνος, Καλέμι (46′ Κοντός), Σουπιάδης (81′ Μαλάι), Πάκος, Κατσαούνος (46′ Σπυράτος), Πολιώνης (46′ Βλέτσας), Ζωγράφος.