Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό, 2-1 τον Αστέρα

Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας για την αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό, 2-1 τον Αστέρα

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και έμειναν πίσω στο σκορ από το 23′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιέρρου, έβγαλαν αντίδραση και γύρισαν το παιχνίδι.

Μετά το 0-1 των φιλοξενούμενων, ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και δημιούργησε σημαντικές φάσης προς την αντίπαλη περιοχή, φτάνοντας στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 36′, όταν μετά από διαγώνια πάσα του Γούσιου, ο Αγγελόπουλος σκόραρε για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάσου Πάντου πίεσε ακόμα περισσότερο και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Στο 58′ μετά από γύρισμα του Σιώζιου, ο Καραμπιμπέρης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ σημείωσε το τελικό 2-1.

Επόμενο παιχνίδι για τους Παίδες του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον ΟΦΗ εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Ταβουλάρης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Μωϋσιάδης, Αγγελόπουλος (64′ Παναγόπουλος), Λεοντόπουλος (50′ Γορανίτης), Θεοχάρης (64′ Γεωργίου), Σεφερλής (54′ Μαγλογιάννης), Χρηστίδης (54′ Καραμπιμπέρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ15: Σαββόπουλος, Ζορμπαλάς (60′ Βουνάτσος), Κόρο, Νίκου (60′ Κωνσταντόπουλος), Σκούτελας, Λαμπρόπουλος, Γιακουμής (45′ Αδάμος), Ζόγκου, Κοντράσι, Δουρής, Πιέρρος.