Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Νίκη πρωτιάς ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Παναθηναϊκό!

Η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού έκανε διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού (0-1) και πέρασε ξανά πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Κ15 της Super League!

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Νίκη πρωτιάς ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Παναθηναϊκό!

Κόκκινο... βάφτηκε το σαββατιάτικο (4/11) «ντέρμπι αιωνίων» για το πρωτάθλημα Κ15 της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν εκτός έδρας με το μίνιμουμ σκορ και πέρασαν εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το τελικό 0-1 για την ομάδα του Τάσου Πάντου έγραψε στο 72' ο Γορανίτης ύστερα από κόρνερ του Λεοντόπουλου. Επόμενο παιχνίδι για την Κ15 του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, εντός έδρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βασίλης Παπαδάκης): Γείτονας, Γκαρτζονίκας (75’ Τσίγκας), Γκρέμπι (75’ Λαζαρίδης), Λάβδας, Σέμος, Καρό, Παπακώστας (70’ Δανιηλίδης), Καραγκούνης (55’ Μπινιάρης), Παπαχαραλάμπους, Τουνουσίδης, Δελήμπεης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Ταβουλάρης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Μωυσιάδης (61’ Χρηστίδης), Αγγελόπουλος, Παπαγεωργίου (68’ Γορανίτης), Καραμπιμπέρης (68’ Γεωργίου), Θεοχάρης (43’ Λεοντόπουλος), Σεφερλής.