Κύπελλο Πειραιά: Προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης η Προοδευτική

Η Προοδευτική επιβλήθηκε με 4-0 των Λεόντων Καμινίων και προκρίθηκε στους «8» στο Κύπελλο Πειραιά.

Κύπελλο Πειραιά: Προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης η Προοδευτική

Το φαβορί επικράτησε στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η τέταρτη φάση του Κυπέλλου Πειραιά. Η Προοδευτική που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και που έδωσε και το ματς -αν και τυπικά φιλοξενούμενη- στο γήπεδό της κόντρα στους Λέοντες Καμινίων, επικράτησε με 4-0 και πέρασε στην προημιτελική φάση. Η ομάδα του Κορυδαλλού είχε τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης, αλλά ήταν πιο πειστική στην επανάληψη, όταν βοήθησαν και οι αλλαγές που έγιναν στις τάξεις της.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Σταθόπουλος που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε χατ τρικ (62’, 70’, 86’), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Γαβράς στο 48’. Στον αντίποδα, η ομάδα από τα Καμίνια δεν είχε την ανάλογη «πολυτέλεια» για να φρεσκάρει τις δυνάμεις της στην επανάληψη και έμεινε με την καλή εικόνα του πρώτου 45λεπτου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαθύρης.

ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Φρατζεσκάκης, Καλής (63’ Ζαρμπώνης), Μιχαηλίδης, Μαραγκός, Σκούρτης, Αζέρ, Τριγύρης (70’ Καραγιάννης), Κανελλόπουλος (70’ Κομνηνός), Κουτσούμπας (63’ Ζούβελος), Μίτρε, Αλεξέλης (63’ Μαστρομηνάς).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σαμπάνι, Σκλάβος, Αλευρής, Μαλαδάκης, Ξενοπανάγος (57’ Λαζαρίδης), Καράβολος, Πετράκης (46’ Γκόγκα), Υφαντόπουλος (46’ Τσακίρης), Γαβράς, Ξυγκάκης (55’ Σταθόπουλος), Κολοβάδης.