Τσέφεριν: Ευχαριστήρια επιστολή σε Μπαλτάκο (pic)

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν στον Παναγιώτη Μπαλτάκο για την συνεισφορά της ΕΠΟ στον φιλανθρωπικό αγώνα της UEFA στην Λιουμπλιάνα. 

Τσέφεριν: Ευχαριστήρια επιστολή σε Μπαλτάκο (pic)

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Σλοβενία που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπινων ζωών, η UEFA διοργάνωσε στις 15/9 αγώνα παλαίμαχων στη Λιουμπλιάνα. Σκοπός του αγώνα ήταν τα έσοδα να διατεθούν για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών.

Καλεσμένος σε αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι ήταν και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, η δε ΕΠΟ με απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής είχε συμβάλει οικονομικά στην ανακούφιση των πληγέντων.

Κατόπιν αυτού, ο πρόεδρος της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν απέστειλε στον κ. Μπαλτάκο την παρακάτω επιστολή:

«Γράφω για να σου εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου για την ανεκτίμητη συνεισφορά σας στην πρόσφατη εκδήλωση φιλανθρωπίας για τα θύματα των πλημμυρών στην Σλοβενία.

Η εκδήλωση αυτή ήταν απόλυτα επιτυχής, χάρις στην ακλόνητη υποστήριξη και συμμετοχή ανθρώπων σαν και εσένα. Η δέσμευση σου για θετική συμβολή στην ζωή εκείνων που επηρεάστηκαν από την καταστροφική φυσική καταστροφή έχει αφήσει διαρκή θετική εντύπωση τόσο στην εκδήλωση όσο και στην κοινωνία.

Η οικονομική σας συνεισφορά έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συγκέντρωση των άκρως αναγκαίων πόρων για τον σκοπό που προαναφέρθηκε. Χάρη στην υποστήριξη σας, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε άμεση ανακούφιση στους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Είναι σχεδόν μαγικό να είναι κανείς μάρτυρας της δύναμης που έχει η κοινωνία μας όταν συνασπιζόμαστε για έναν κοινό σκοπό. Η ανιδιοτέλεια και η επιθυμία να μας συνδράμεις δίνουν το παράδειγμα ενός πραγματικού πνεύματος ανθρωπιάς.

Για μία ακόμα φορά σε ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη και γενναιοδωρία».

Η πρωτότυπη επιστολή του κ. Τσέφεριν: