Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Και μαθηματικά στο φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός, 3-1 τον ΟΦΗ

Η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε 3-1 της αντίστοιχης του ΟΦΗ και προκρίθηκε οριστικά στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ15 της Super League!

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Και μαθηματικά στο φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός, 3-1 τον ΟΦΗ

Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού «κλείδωσε» και μαθηματικά την πρόκριση στο Final 4 του πρωταθλήματος Super League Κ15, μετά την νίκη της επί του ΟΦΗ με 3-1 στον Ρέντη για την 19η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» με δύο αγωνιστικές να απομένουν, «σφράγισαν» την πρώτη θέση στον όμιλο τους και ανέβασαν τη διαφορά στους 8 βαθμούς, ενώ πλέον τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 18′ όταν μετά από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Τρικαλιώτης από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 26′ ο Μουγγός, πάτησε περιοχή, όπου ανατράπηκε από αμυντικό του ΟΦΗ και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και με ψυχραιμία σημείωσε το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες που συνέχισαν να ασκούν πίεση στον αντίπαλο, έκλεψαν την μπάλα με τον Τρικαλιώτη, εκείνος είδε την κίνηση του Μουγγού που με όμορφο τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα. Το μόνο που κατάφερε ο ΟΦΗ ήταν να μειώσει στο 68′, με κοντινή κεφαλιά για το τελικό 3-1.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Τάσου Πάντου είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού Κ15: Νικολαΐδης, Βριώνης, Μιχαλακέλλης, Νουχάι, Χιλάι, Λάνα, Καπάτος, Κότσαλος, Καμάς, Τρικαλιώτης, Μουγγός. Έπαιξαν και οι: Ποτουρίδης, Σασάνης, Μπάντης, Καντεράκης, Αυγουστίδης.