Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Ακάθεκτος ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Κ15 της Super League συνεχίζουν οι Παίδες του Ολυμπιακού, μετά τη νέα νίκη τους με 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Ακάθεκτος ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ μόλις στο 3ο λεπτό. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και παρά τις ευκαιρίες που είχε δεν κατάφερε να σκοράρει πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να είναι πιεστικοί και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 47′, όταν ο Τρικαλιώτης είδε την κίνηση του Μιχαηλίδη και ο τελευταίος έκανε το 1-1.

Στο 78′ ο Ξανθόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση και νίκησε τον τερματοφύλακα για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μιχαηλίδης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Τάσου Πάντου είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζος, Καπάτος, Μπάνος, Μιχαλακέλλης, Λάνα, Κάπελας (Κότσαλος), Μπάντης (Μουγγός), Τρικαλιώτης (Βριώνης), Ξανθόπουλος (Καμάς), Μιχαήλιδης.