Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό...μαζί και στο Κύπελλο Σχολών!

Η ομάδα "Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό" συμμετείχε στο Κύπελλο Σχολών!

Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό...μαζί και στο Κύπελλο Σχολών!

Ανήμερα των 93ων γενεθλίων του Ολυμπιακού οι Σχολές της ομάδας γιόρτασαν στη Βούλα έχοντας ως καλεσμένη την ομάδα της Ακαδημίας "Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό".

Εκατοντάδες παιδιά από τις Σχολές της Αττικής γέμισαν με χαμόγελα και φωνές τα γήπεδα και γιόρτασαν τον "Αιώνιο Έφηβο" που συμπλήρωσε 93 χρόνια ζωής.

Το Κύπελλο Σχολών που ξεκίνησε τον Οκτώβριο με την συμμετοχή 12 ομάδων στην κατηγορία Τζούνιορ και 12 στην κατηγορία Προ-Τζούνιορ οδεύει πλέον προς την τελική του φάση η οποία θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Στη γιορτή των Σχολών συμμετείχε και η ομάδα των παιδιών από τα Ειδικά Σχολεία του Πειραιά "Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό" η οποία τιμήθηκε από τις Σχολές και έδωσε φιλικό παιχνίδι Unified με τις Σχολές Ένωση Ρέντη και Περάματος.

Τα παιδιά των τριών ομάδων που συγκρότησαν δυο νέες ομάδες χάρηκαν το παιχνίδι και έστειλαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει! Η ομάδα «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό» στο τέλος του αγώνα της απένειμε στη Σχολή Πετρούπολης- τμήμα Junior, το Δίπλωμα “Fair Play”.