ΑΟ Κηπούπολης: «Όσα αναφέρει ο Μικρασιατικός, διαψεύδονται από το φύλλο αγώνα»

Ο ΑΟ Κηπούπολης απάντησε στις καταγγελίες του Μικρασιατικού πώς ποδοσφαιριστές του απειλήθηκαν με σουγιάδες στον μεταξύ τους αγώνα.

ΑΟ Κηπούπολης: «Όσα αναφέρει ο Μικρασιατικός, διαψεύδονται από το φύλλο αγώνα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Κηπούπολης για να απαντήσει στις καταγγελίες του Μικρασιατικού. Η ομάδα της Καισαριανής καταγγέλλει ότι ποδοσφαιριστές της απειλήθηκαν με σουγιάδες στον αγώνα με τον ΑΟ Κηπούπολης.

«Μείναμε έκπληκτοι με την ανακοίνωση του Σωματείου “Α.Ο. Μικρασιατικός Καισαριανής”, αφού ό,τι αναφέρεται σε αυτήν, διαψεύδεται από το ολοκάθαρο φύλλο αγώνα.

Διεξήχθη ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό συμβάν, εντός & εκτός αγωνιστικού χώρου και απορούμε που καταγγέλλονται γεγονότα που κανείς άλλος δεν αντελήφθη, παρόλο που τα αποδυτήρια των διαιτητών βρίσκονται δίπλα από αυτά των φιλοξενουμένων.

Πιστεύουμε ότι, τα παιχνίδια κρίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου και φιλοξενούμε όλες τις ομάδες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλό θα ήτανε στην ανακοίνωση του φιλοξενούμενου Σωματείου να αναφέρεται που έλαβαν το λουτρό τους οι ποδοσφαιριστές του (στα αποδυτήρια της Κηπούπολης), καθώς και στην ομαλή - απροβλημάτιστη, προσέλευση & αποχώρηση της αποστολής.

Αν αυτό είναι κακή φιλοξενία, τότε ποια είναι η καλή;

Σεβόμαστε και τιμούμε όλες τις ομάδες, ειδικότερα το Σωματείο "Α.Ο. Μικρασιατικός Καισαριανής", το οποίο πρεσβεύει πολλά περισσότερα από ένα απλά Ιστορικό Σωματείο».