Ο Μέγερι γύρισε στην Ελλάδα

Ο Μπάλαζ Μέγιερι επιστρέφει στην χώρα μας για λογαριασμό του Ατρομήτου.

Ο Μέγερι γύρισε στην Ελλάδα

Μετά την θητεία του στον Ολυμπιακό ο Ούγγρος τερματοφύλακας επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα καθώς υπέγραψε στον Ατρόμητο για δύο χρόνια.

Ο Μπάλαζ Μέγερι αγωνίστηκε στους ''ερυθρόλευκους'' για πέντε χρόνια και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2015 για τη Χετάφε.

Η προσθήκη του Μέγιερι θα δώσει σημαντικές λύσεις στους Περιστεριώτες καθώς κατέχει την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ανακοίνωσης της απόκτησης με ελεύθερη μεταγραφή του διεθνή Ούγγρου τερματοφύλακα, Balázs Megyeri. Ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του στον Ολυμπιακό με συμμετοχές σε Superleague, Κύπελλο Ελλάδας, Champions League και Europa League. Ο Megyeri μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ακόμα στην Ισπανική Χετάφε και στη Γερμανική Γκρόιτερ Φίρτ, με τον Ατρόμητο να αποτελεί τη νέα του ομάδα. Ο Balázs Megyeri βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο Balázs Megyeri θα φορέσει το νούμερο «25» στη φανέλα του ενώ αύριο θα αναχωρήσει για το Μόνταφον της Αυστρίας προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα".

Οι πρώτες δηλώσεις του Μέγερι:

"Γνωρίζω ότι ο Ατρόμητος από την περσινή χρονιά έχει δημιουργήσει μια πολύ σταθερή ομάδα που μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτός ήταν ο λόγος που αποδέχθηκα την πρόταση. Είμαι χαρούμενος για τη θετική έκβαση της μεταγραφής μου και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα. Πρόκειται για ένα σύλλογο με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και αξιοζήλευτη οργάνωση και αυτά τα στοιχεία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να επιλέξω τον Ατρόμητο. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα φέρνοντας επιτυχίες για την ομάδα μας".