Έρχεται στην Αθήνα ο Μολέδο

Ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές. 

Έρχεται στην Αθήνα ο Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέδο αποτελεί εδώ και καιρό ένα από τους κύριους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας.

Τόσο ο Βραζιλιάνος αμυντικός όσο και ο πειραιώτικος σύλλογος θέλουν να συνεργαστούν με την Ιντερνασιονάλ να φέρνει τα μεγαλύτερα εμπόδια. Υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές, ωστόσο τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ενώ το κρίσιμο διάστημα για την έκβαση της υπόθεσης του Βραζιλιάνου πλησιάζει με τη διακοπή του πρωταθλήματος Βραζιλίας να είναι καθοριστική.

Η καινούργια εξέλιξη στο ζήτημα του Μολέδο είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να έρθει στην Αθήνα στις 15 Ιουνίου, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της χώρας του, προκειμένου να μεταβεί στην συνέχεια σε ελληνικά νησιά και να απολαύσει εκεί τις καλοκαιρινές του διακοπές. Είναι άλλωστε γνωστό ότι στον Βραζιλιάνο αρέσει πολύ η χώρα μας.

Είναι δεδομένο ότι η είδηση της άφιξής του στην αθηναϊκή πρωτεύουσα θα «φουντώσει» περαιτέρω τις φήμες για το «φλερτ» με τον Ολυμπιακό. Αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια...