Υπόθεση Μολέδο: Πότε θα κριθούν όλα

Η υπόθεση Μολέδο μπαίνει στην τελική ευθεία και το επόμενο διάστημα θεωρείται κρίσιμο για τη θετική ή αρνητική κατάληξη της ιστορίας. 

Υπόθεση Μολέδο: Πότε θα κριθούν όλα

Η απόκτηση στόπερ παραμένει πρωταρχικός στόχος για τον Ολυμπιακό και η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο δεν έχει διαγραφεί, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν.

Η ομάδα του Πειραιά έχει πείσει εδώ και καιρό τον Βραζιλιάνο με μια πολύ καλή οικονομική προσφορά, αλλά το μεγάλο εμπόδιο παραμένει η Ιντερνασιονάλ, η οποία και μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις προβάλει και τελικά δεν θέλει να παραχωρήσει τον έμπειρο στόπερ που είναι κορυφαίος στο φετινό πρωτάθλημα.

Για την υπόθεση Μολέδο επομένως απαιτείται λίγη ακόμα υπομονή για να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, θετικά ή αρνητικά, για τον Ολυμπιακό. Η Ιντερνασιονάλ έχει ακόμα να δώσει δύο ματς στις 11/6 εκτός έδρας με την Σάντος και στις 14/6 στην έδρα της με την Βάσκο και στη συνέχεια το πρωτάθλημα Βραζιλίας θα διακοπεί λόγω Μουντιάλ.

Εκείνο το διάστημα θα «παιχτεί» όλο το στόρι, καθώς πηγές από την Βραζιλία εκτιμούν ότι ο παίκτης θα πιέσει από την πλευρά του την Ιντερνασιονάλ να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό, δίχως να προβάλει εξωπραγματικές απαιτήσεις.