Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

ΟλυμπιακόςΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όπως όλα δείχνουν στις 12/9. Αρνητική η αστυνομία για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ριζούπολη.

Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

ΟλυμπιακόςΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όπως όλα δείχνουν στις 12/9. Αρνητική η αστυνομία για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ριζούπολη.

Προς Πανθεσσαλικό στάδιο οδεύει όπως όλα δείχνουν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Σε Ριζούπολη ή Βόλο ο τελικός, τι γίνεται με τα ρόστερ

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία, όπως και τον Ιούλιο, δεν εγγυάται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στην Ριζούπολη που ήταν και πάλι η πρώτη επιλογή της ΕΠΟ.

Η αστυνομία φοβάται για συγκέντρωση και πιθανές συμπλοκές οπαδών των δύο ομάδων κοντά στο γήπεδο, κάτι που είχε αναφέρει και τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν θα ενεργοποιηθεί η εναλλακτική λύση του Πανθεσσαλικού στον Βόλο. Αυτό, αναμένεται να επικυρωθεί από την Ομοσπονδία.

Όσον αφορά, τα ρόστερ με τα οποία θα αγωνιστούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ εδώ υπάρχει ένα θέμα.

Τελικός-γιορτή στο Πανθεσσαλικό

Αν ο τελικός γινόταν στις 30 Αυγούστου θα γινόταν με τα περσινά. Τώρα την απόφαση θα την πάρει η FIFA.

Η ΕΠΟ θα περιμένει να ενημερωθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου για το πώς μπορούν να αγωνιστούν οι δύο ομάδες στον τελικό που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως θα παίξουν με τα καινούρια ρόστερ, αλλά η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα πάρει την τελική απόφαση.