H αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αμέσως μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του «Sky Sports» λέγοντας «δεν έχει νόημα η ερώτηση...».

H αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας, Γιούργκεν Κλοπ ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά τη συντριβή της ομάδας του από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα αντέδρασε έντονα στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του «Sky Sports» λέγοντας μεταξύ άλλων πως η ερώτηση που του έγινε δεν έχει κανένα νόημα.

«Είδα μία υπέροχη συμπεριφορά. Δεν παίξαμε ως μία ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα πριν από μία εβδομάδα.

Κάτι όμως μας έλειπε και για κάποιες καταστάσεις που ήταν 50/50, ήταν απλά γρηγορότεροι από εμάς. Έπειτα γίνεται μεγαλύτερος ο αγωνιστικός χώρος.

Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και εμείς δεν το κάναμε. Η Σίτι άξιζε 100% τη νίκη φυσικά αλλά θα μπορούσε το σκορ να ήταν και 5-3. Είχαμε στιγμές που θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ αλλά δεν το κάναμε» είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός, τεχνικός των «κόκκινων».

Βέβαια στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Γερμανός προπονητής είπε πως δεν κατάλαβε την ερώτηση που του έγινε ενώ στη συνέχεια φανερά εκνευρισμένος σημείωσε πως δεν είναι καλά τα Αγγλικά του.

«Με ρωτάς; Γιατί με ρωτάς; Είδες το ματς απόλυτα ήρεμος, γιατί με ρωτάς; Εάν θέλεις να οδηγήσεις αυτή την ιστορία σε μία κατεύθυνση ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για αυτό το ματς, κάντο. Αυτά που ήθελα όμως να πω, τα είπα ήδη».