Κλοπ: «Του χρόνου θα επιτεθούμε ξανά για τον τίτλο - Θέλουμε να κερδίσουμε τη Σίτι»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της την επόμενη χρονιά αλλά θα επιδιώξει να τον κατακτήσει ξανά.

Κλοπ: «Του χρόνου θα επιτεθούμε ξανά για τον τίτλο - Θέλουμε να κερδίσουμε τη Σίτι»

Εδώ και λίγες μέρες η Λίβερπουλ κατέχει και πάλι τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου ύστερα από 30 χρόνια και ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, δείχνει ήδη τη μεγάλη του δίψα και για την επόμενη χρονιά.

Συυγκεκριμένα, ο προπονητής των «κόκκινων» έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Την επόμενη σεζόν δεν θα υπερασπιστούμε τον τίτλο, θα επιτεθούμε για να τον κατακτήσουμε ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε: «Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι δυνατότερη του χρόνου, το ίδιο ισχύει και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Η Άρσεναλ δεν θα επαναπαυτεί, ούτε και η Λέστερ. Θα είναι όλες εκεί και προφανώς θα είναι δυνατές».

Από κει και πέρα, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Πέμπτης (2/7) την Μάντσεστερ Σίτι στο «’Ετιχαντ» και ο Κλοπ αναφέρθηκε στο «pasillo» που ετοιμάζουν οι «πολίτες» για να τιμήσουν την ομάδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Είναι μια όμορφη κίνηση 100% αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν τη χρειαζόμαστε. Πάμε στην έδρα τους για να κερδίσουμε και όχι για να πανυγηρίσουμε για κάτι που έγινε πριν μία εβδομάδα».