Σαλάχ: «Λατρεύω την Λίβερπουλ, ελπίζω να μείνω για χρόνια»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε δηλώσεις του στο «BeIN Sport» τόνισε πως θέλει να παραμείνει για χρόνια στην Λίβερπουλ και έχρισε MVP της χρονιάς τον Τζόρνταν Χέντερσον

Σαλάχ: «Λατρεύω την Λίβερπουλ, ελπίζω να μείνω για χρόνια»

Ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο «Άνφιλντ» για πολλά χρόνια ακόμα και «έδωσε» τον τίτλο του MVP στον Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος είχε απορρίψει πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2018, δηλώνει πανευτυχής για την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος, μετά από 30 χρόνια, με τη Λίβερπουλ και τόνισε, με δηλώσεις του στο «BeIN Sport», πως νιώθει πολύ καλά στην Αγγλία και θέλει να παραμείνει στο «Ανφιλντ» για πολλά ακόμη χρόνια:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τη χαρά μου για την κατάκτηση του τίτλου, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Λατρεύω τη Λίβερπουλ και ελπίζω να μείνω εδώ για πολλά ακόμη χρόνια», δήλωσε σχετικά ο 28χρονος Αιγύπτιος σταρ και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο για να μπορέσουμε να χαρίσουμε στους φιλάθλους κι άλλες τέτοιες χαρές». Σε ερώτηση ποιον συμπαίκτη του θεωρεί ως τον MVP της σεζόν ο Σαλάχ τόνισε: «Ο Χέντερσον. Είναι ο αρχηγός μας και μας στήριξε όλη τη σεζόν