Μπαρτσελόνα: Στο σπίτι του Σετιέν οι Μπαρτομέου, Αμπιντάλ για να τον στηρίξουν

Οι Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου και Ερίκ Αμπιντάλ επισκέφθηκαν το σπίτι του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, προσπαθώντας να τον ενθαρρύνουν και να τον στηρίξουν.

Μπαρτσελόνα: Στο σπίτι του Σετιέν οι Μπαρτομέου, Αμπιντάλ για να τον στηρίξουν

Το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα είναι κακό, κάτι που βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Το 2-2 με την Θέλτα που έφερε τους «μπλαουγκράνα» δεν βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και η έντονη αμφισβήτηση των παικτών στο πρόσωπο του Κίκε Σέτιεν έχουν προκαλέσει έντονη κρίση στο εσωτερικό της ομάδας.

Ωστόσο, η διοίκηση των Καταλανών θέλει να δείξει ότι βρίσκεται δίπλα στον προπονητή. Γι' αυτόν τον λόγο ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο αθλητικός διευθυντής Ερίκ Αμπιντάλ μαζί και με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Όσκαρ Γκράου, επισκέφθηκαν το σπίτι του για να συζητήσουν και τα όσα συμβαίνουν εσχάτως στην ομάδα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την «El Mundo», η συγκεκριμένη κίνηση παραξένεψε πολλούς, ωστόσο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης του κλίματος, αλλά και να καταστεί σαφές ότι η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή της Μπαρτσελόνα.