Γουλβς: Πρεμιέρα στην επανέναρξη της Premier League με Γουέστ Χαμ

Η Γουλβς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της Premier League σε μία εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Το σχόλιο του Ντάνιελ Ποντένσε για την επανέναρξη.

Γουλβς: Πρεμιέρα στην επανέναρξη της Premier League με Γουέστ Χαμ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, Γουλβς, επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις το απόγευμα του Σαββάτου (20/6, 19:30) κόντρα στην Γουέστ Χαμ για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Τα «σφυριά» καίγονται για βαθμούς, ώστε να παραμείνουν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ και οι «λύκοι» θα ψάξουν το «διπλό», ώστε να διεκδικήσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δεν έχει αγωνιστεί για το αγγλικό πρωτάθλημα από τις 7 Μαρτίου στην εντός έδρας ισοπαλία με την Μπράιτον (1-1), ενώ υπενθυμίζεται ότι φιγουράρει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, ένα βαθμό λιγότερο από την 6η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η αντίπαλος του, ενόψει του μεταξύ τους επαναληπτικού για το Europa League, ο οποίος πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου, όπως έχει ενημερώσει ανεπίσημα η UEFA.

Ποντένσε: «Αισθάνομαι νευρικός»

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και το ενδεχόμενο να λάβει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής μέσα στις επόμενες εβδομάδες μίλησε ο Ντάνιελ Ποντένσε, παραδεχόμενος ότι η επανέναρξη, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχή, του προκαλεί ανησυχία:

«Είναι λίγο περίπλοκο, γιατί δεν είναι μια απλή κατάσταση και καταλήγεις να αισθάνεσαι νευρικός για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, λόγω της αγωνιστικής αδράνειας των προηγούμενων μηνών. Είναι επίσης λίγο περίεργο να επιστρέφεις μετά από τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς την παρουσία οπαδών στα γήπεδα. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτή η περίοδος έχει κάνει άπαντες πιο ανυπόμονους για την επιστροφή», δήλωσε σχετικά ο Πορτογάλος άσος.