Στις 10 Ιουλίου αποφασίζει η UEFA για την έδρα του Γουλβς - Ολυμπιακός

Οριστικά στις 10 Ιουλίου θα γίνει γνωστή η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Γουλβς - Ολυμπιακός (πιθανότατα 5 Αυγούστου) και το γήπεδο (μάλλον Γερμανία).

Στις 10 Ιουλίου αποφασίζει η UEFA για την έδρα του Γουλβς - Ολυμπιακός

Η UEFA δεν πήρε απόφαση στην τελευταία συνεδρίασή της για την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων της φάσης των «16» του Europa League, ούτε και για το γήπεδο που θα τα φιλοξενήσει.

Ξεκάθαρα φαίνεται η πρόθεση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας να γίνουν τα παιχνίδια στη Γερμανία και δη στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Final 8 της διοργάνωσης (Γκελζενκίρχεν, Ντίσελντορφ, Κολονία, Ντούισμπουργκ), έτσι ώστε να αποφευχθούν και τα ταξίδια με αεροπλάνα.

Κατά συνέπεια, το Γουλβς - Ολυμπιακός ακόμα είναι στον «αέρα», αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανεπισήμως η UEFA έχει ενημερώσει ότι το παιχνίδι θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης 5 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί το γήπεδο. Δεν το συζητάμε ότι η Γουλβς το παλεύει και πιέζει την UEFA να γίνει το ματς στο σπίτι της, στο «Molineux». Από την άλλη, όμως, αυτό δεν είναι στο χέρι καμίας Γουλβς και καμίας UEFA.

Όσο οι Άγγλοι δεν παίρνουν πίσω τα μέτρα για τον ιό και εξακολουθεί να υφίσταται η καραντίνα 14 ημερών για όσους εισέρχονται στο νησί, τότε το παιχνίδι πολύ απλά δεν μπορεί να διεξαχθεί στο Γουλβερχάμπτον.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, η Γερμανία δείχνει το φαβορί στην παρούσα φάση. Όλα θα οριστικοποιηθούν στις 10 Ιουλίου, καθώς έως τότε έχει δώσει «deadline» η UEFA για να πάρει τις αποφάσεις της.