Η Ιντεπεντιέντε θέλει να «κλέψει» τον Σολδάνο

Έχει βουίξει η Αργεντινή ότι η Ιντεπεντιέντε επιχειρεί να κλέψει τον Φράνκο Σολδάνο από τη Μπόκα Τζούνιορς στην οποία παίζει με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Η Ιντεπεντιέντε θέλει να «κλέψει» τον Σολδάνο

Στην Αργεντινή ακόμη όλα είναι στον… αέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εμποδίζει τις ομάδες προκειμένου να κάνουν το σχεδιασμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάπως έτσι επιχειρούν και οι σύλλογοι στη Λατινική Αμερική να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα όσο είναι εφικτό αυτό.

Τις τελευταίες ώρες η Αργεντινή έχει βουίξει πως η Ιντεπεντέντε ετοιμάζεται να "κλέψει" ποδοσφαιριστή από τη Μπόκα Τζούνιορς. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λούκας Πουσινέρι κάνει ήδη τον σχεδιασμό και το πώς θα κινηθεί για την ενίσχυση της ομάδας και έχει βάλει στο… μάτι τον Φράνκο Σολδάνο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή η Ιντεπεντιέντε έχει ήδη "ψαχτεί" για τον Αργεντινό επιθετικό που ανήκει στον Ολυμπιακό και είναι δανεικός στη Μπόκα.

Η Ιντεπεντιέντε ενημερώθηκε πως ο δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο στη Μπόκα ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της γνωρίζουν πως προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει στην πρωταθλήτρια Αργεντινής, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους πτοεί. Η Ιντεπεντιέντε παρακολουθεί την περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο και καραδοκεί για τη μεγάλη κλοπή.