Bild: Στην Ντόρτμουντ ο Μενιέ

Δημοσίευμα της γερμανικής «Bild» αναφέρει πως η Ντόρτμουντ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Τόμας Μενιέ που μένει ελεύθερος εφέτος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Bild: Στην Ντόρτμουντ ο Μενιέ

Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ βρήκε τελικά ποδοσφαιρική «στέγη» ο Τόμας Μενιέ. Αυτό αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», καθώς όπως τονίζει, οι Βεστφαλοί ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον 28χρονο δεξιό μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους «πρωτευουσιάνους» ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και ο παίκτης αποφάσισε να μην ανανεώσει την συνεργασία του με τους πρωταθλητές Γαλλίας και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Για την απόκτησή του κινήθηκαν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο, σύμφωνα με την «Bild», η Ντόρτμουντ ήταν τελικά αυτή που κατάφερε να κερδίσει την… κούρσα από τους υπόλοιπους «μνηστήρες» για τα δικαιώματά του.

Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στην μετακίνηση του Βέλγου μπακ στους Βεστφαλούς φαίνεται να έπαιξαν οι συμπατριώτες του Άξελ Βίτσελ και Τοργκάν Αζάρ, που τον έπεισαν να μετακομίσει στην Μπορούσια.

Τέλος, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι Βεστφαλοί αναμένεται να ανακοινώσουν και επίσημα τη νέα προσθήκη στο ρόστερ τους τις προσεχείς εβδομάδες, αφού το συμβόλαιο του Μενιέ με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται και τυπικά στις 30 Ιουνίου.

Ο Μενιέ αγωνιζόταν με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2016 και στο διάστημα της καριέρας του στους «πρωτευουσιάνους» μέτρησε 13 γκολ και 21 ασίστ σε 128 συνολικά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.