Χωρίς Οσπίνα η Νάπολι στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας

Ο Νταβίντ Οσπίνα θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με αντίπαλο την Γιουβέντους, καθώς συμπλήρωσε κάρτες στη χθεσινή (13/6) ρεβάνς των ημιτελικών με την Ίντερ.

Χωρίς Οσπίνα η Νάπολι στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας

Δίχως τον Νταβίντ Οσπίνα κάτω από την εστία της θα αντιμετωπίσει η Νάπολι την Γιουβέντους την Τετάρτη (17/6) στο «Ολίμπικο» της Ρώμης με έπαθλο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Τζιανλούκα Ρόκι στον χθεσινό (13/6) αγώνα ρεβάνς των ημιτελικών με την Ίντερ και συμπλήρωσε κάρτες που θα του στερήσουν την παρουσία του στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Υπενθυμίζεται πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Μιλάνου, ο 31χρονος πορτιέρε δέχτηκε γκολ από… κόρνερ του Κρίστιαν Έρικσεν, που έφερε στη μνήμη ένα ανάλογο τέρμα που είχε δεχτεί από τον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού το 2015 στο Champions League όταν αγωνιζόταν ακόμα στην Άρσεναλ.

Παρόλα αυτά, η Νάπολι έφτασε τελικά στην ισοφάριση με το (ιστορικό) γκολ του Μέρτενς και πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Ο Οσπίνα, που αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη Νάπολι πέρσι το καλοκαίρι, μετράει την εφετινή αγωνιστική περίοδο 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον σύλλογο του ιταλικού νότου.