Σηκώνει το τρόπαιο ο Λαλάνα και φεύγει απ' την Λίβερπουλ

Ο Άνταμ Λαλάνα θα μείνει για λίγο ακόμα στην Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα ο Άγγλος θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τους «κόκκινους» και μετά θα αποχωρήσει.

Σηκώνει το τρόπαιο ο Λαλάνα και φεύγει απ' την Λίβερπουλ

O Άνταμ Λαλάνα θα αποτελέσει παρελθόν από την Λίβερπουλ στην οποία αγωνίστηκε για 6 ολόκληρα χρόνια. Όπως δήλωσε και ο ίδιος «θα έχω την ευκαιρία να πω αντίο με τον σωστό τρόπο». Σύμφωνα και με δημοσιεύματα προ ημερών ο Άγγλος είναι κοντά στην Λέστερ.

Κοντά στην Λέστερ ο Άνταμ Λαλάνα

Παράταση λίγων εβδομάδων παίρνει η παραμονή του Άνταμ Λαλάνα στο «Ανφιλντ». Ο διεθνής μέσος, ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ μετά από έξι χρόνια, συμφώνησε σε μία βραχυχρόνια επέκταση του συμβολαίου του, ως το τέλος Ιουλίου, κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του την -ουσιαστικά βέβαιη- κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος των «κόκκινων» μετά από 30 χρόνια.

Όπως τόνισε και ο Γιούργκεν Κλοπ, η απόφαση του 32χρονου άσου έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου του ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ως ελεύθερο. «Είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι μαζί μας για να... τελειώσουμε τη δουλειά αυτή τη σεζόν και να έχει τον αποχαιρετισμό που του αξίζει» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, ενώ ο Λαλάνα σημείωσε μεταξύ άλλων ότι

«... σημαίνει πολλά για εμένα και την οικογένειά μου να τελειώσω τη σεζόν εδώ. Θα έχω την ευκαιρία να πω με τον σωστό τρόπο αντίο σε ανθρώπους που σημαίνουν πολλά για εμένα».