Κοντά στην Λέστερ ο Άνταμ Λαλάνα

Ο Άνταμ Λαλάνα όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στις «αλεπούδες»

Κοντά στην Λέστερ ο Άνταμ Λαλάνα

Ο Άγγλος μέσος ήταν από τους βασικούς στην εποχή Γιούργκεν Κλοπ στο Λίβερπουλ, όμως μέσα από λίγους τραυματισμούς και την εξέλιξη της Λίβερπουλ ο Λαλάνα έμεινε πίσω στις επιλογές του Γερμανού τεχνικού. Έτσι λοιπόν οι «κόκκινοι» δίνουν τον Λαλάνα και η Λέστερ φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του, καθώς εισηγήθηκε για την μεταγραφή ο προπονητής της ομάδας Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Μπρένταν Ρότζερς κινείται για την ενίσχυση, τη νέα σεζόν, στη μεσαία γραμμή της Λέστερ, και ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, έχει εντοπίσει τον παίκτη που θέλει να πάρει στις «αλεπούδες» την προσεχή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο 47χρονος Ιρλανδός τεχνικός έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Λέστερ την απόκτηση του κεντρικού μέσου της Λίβερπουλ, Άνταμ Λαλάνα, και πρόκειται να καταθέσει πρόταση 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ του Λαλάνα, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ για τη Λίβερπουλ της νέας σεζόν.