Ο Ντιμπάλα μίλησε για τον κορονοϊό και για την επιστροφή του ποδοσφαίρου

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε στο  «Sky Italia» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια του με τον κορονοϊό αλλά και για την επιστροφή ποδοσφαίρου. «Σύντομα θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Ο Ντιμπάλα μίλησε για τον κορονοϊό και για την επιστροφή του ποδοσφαίρου

Ο Πάουλο Ντιμπάλα νόσησε από τον κορονοϊό όπως το δήλωσε και στο «Sky Italia». Μίλησε για το πως νιώθει πλέον μετά την ανάρρωση του από τον ιό αλλά και για το ποδόσφαιρο που επιστρέφει.

Ντιμπάλα: Νίκησε τον κορονοϊό για δεύτερη φορά! (pic)

Το τελευταίο τρίμηνο, ο κορονοϊός έχει προσβάλει αρκετούς ποδοσφαιριστές ανά την υφήλιο. Ενας απ΄ αυτούς, ήταν και ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αποθεραπεύθηκε. Ο 26χρονος Αργεντινός της Γιουβέντους, νίκησε σε φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε από την FIFA μέσω βιντεοπαιχνιδιού, με 2-0 τον άσο της Τότεναμ, Ντελε Αλι και λίγο αργότερα μίλησε στο «Sky Italia».

Ο Ντιμπάλα «τρόλαρε» τον Ντέλε Άλι τραγουδώντας το «You 'll never walk alone» (vid)

«Ναι, είχα τον κορονοϊό, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν είμαι στο 100%, αλλά είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Αρχίσαμε προπονήσεις. Το ποδόσφαιρο επιστρέφει και σύντομα θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο. Ελπίζω να μπορούμε να διασκεδάσουμε εμείς και να διασκεδάσουμε τους φιλάθλους. Νομίζω ότι θα είναι χρήσιμο, γιατί θα έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, και άνθρωποι σαν εμάς που αγαπούν αυτό το υπέροχο άθλημα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ένα διαφορετικό παιχνίδι κάθε ημέρα».

Η «γηραιά κυρία», επιστρέφει στην δράση στις 12 Ιουνίου για τον ημιτελικό κυπέλλου με την Μίλαν, ενώ η Serie Α θα επαναρχίσει οκτώ ημέρες αργότερα.