Ντιμπάλα: Νίκησε τον κορονοϊό για δεύτερη φορά! (pic)

Ο επιθετικός της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα νίκησε και πάλι τον κορονοϊό, καθως τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε έδειξαν πως είναι αρνητικός και έχει αναρρώσει πλήρως. 

Ντιμπάλα: Νίκησε τον κορονοϊό για δεύτερη φορά! (pic)

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βγήκε νικητής για δεύτερη φορά με τον κορονοϊό!

Ο επιθετικός της Γιουβέντους που πέραε την δική του περιπέτεια με τον φονικό ιό, υποβλήθηκε δύο φορές σε τεστ τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως ο Αργεντινός σέντερ φορ είναι αρνητικός και πως έχει αναρρώσει πλήρως.

Κάτι που σημαίνει πως ο ίδιος έχει τη δυνατότητα πλέον να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις της Γιουβέντους με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Θετικός στον κορονοϊό ο Ντιμπάλα

Την είδηση πως ο Πάουλο Ντιμπάλα ανάρρωσε για δεύτερη φορά από τον κορονοϊό, έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Twitter η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Να σημειωθεί, ότι ο Αργεντικός είχε βρεθεί για πρώτη φορά θετικός τον περασμένο Μάρτιο και πιο συγκεκριμένα στις 21 του Μαρτίου. Τότε, τόσο ο Ντιμπάλα όσο και η σύντροφός του Οριάνα Σαμπατίνι έκαναν το απαράιτητο τέστ, το οποίο έδιεξε θετικό. Μετά από τρεις μέρες βγήκε αρνητικό, ενώ ύστερα από λίγες μέρες το τεστ έδειξε και πάλι θετικό.

Ντιμπάλα: Δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό

Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους και η Οριάνα Σαμπατίνι, που βρίσκονταν σε 14ήμερη καραντίνα, πίστευαν ότι ξεπέρασαν πριν από λίγες μέρες τον ιό, ωστόσο σε νέο τεστ που έκαναν για να σιγουρευτούν η ένδειξη ήταν θετική για δεύτερη φορά.