Μπαρτσελόνα: Ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Μέσι, δύσκολα για Σουάρες

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Κίκε Σετιέν που είδε τον Λιονέλ Μέσι να ξεπερνάει τον τραυματισμό του αλλά υπάρχει ανησυχία για τον Λουίς Σουάρες

Μπαρτσελόνα: Ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Μέσι, δύσκολα για Σουάρες

Η La Liga είναι έτοιμη να αρχίσει και στην Μπαρτσελόνα επικρατούσα μια αναστάτωση για τον τραυματισμό του Μέσι ο οποίος όπως όλα δείχνουν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά στην επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Κίκε Σετιέν τώρα επικεντρώνεται στον Λουίς Σουάρες στο αν θα είναι έτοιμος να επανέλθει.

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τον τραυματισμό στο δεξί πόδι και θα είναι έτοιμος για την επανέναρξη της La Liga. Ο Αργεντινός αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Κίκε Σετιέν το ερχόμενο Σάββατο εναντίον της Μαγιόρκα, σχεδόν τρεις μήνες μετά την υποχρεωτική διακοπή, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, ακολούθησε τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός, διαβεβαίωσε πως ο διάσημος Αργεντινός θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση στις Βαλεαρίδες.

«Ο Μέσι δεν είναι ο μόνος που δεν έχει προπονηθεί», δήλωσε ο Σετιέν στην «Movistar» και πρόσθεσε: «Αυτό συνέβη σε όλους τους τραυματίες από την επιστροφή τους. Το πρόβλημά του είναι μικρό, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, είναι εντάξει και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για να παίξει το Σάββατο».

Όσον αφορά στον Λουϊς Σουάρες, ο οποίος αποθεραπεύθηκε μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υπεβλήθη στο δεξί γόνατο, ο Σετιέν, εμφανίσθηκε επιφυλακτικός: «Είναι καλύτερα από το αναμενόμενο, αλλά το ερώτημα είναι, ποια είναι η κατάστασή του μετά από τόσο μεγάλη απουσία κι΄εάν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τον αγώνα».