Πετάει… φωτιές ο Τσούμιτς στη Σερβία

Ασταμάτητος ο Νίκολα Τσούμιτς του Ολυμπιακού πέτυχε ακόμα δύο γκολ σε παιχνίδι της Ραντνίσκι Νις για το πρωτάθλημα Σερβίας.

Πετάει… φωτιές ο Τσούμιτς στη Σερβία

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ, αλλά έχει έναν που πετάει… φωτιές. Ο λόγος φυσικά για τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος με την επανέναρξη των υποχρεώσεων στη Σερβία είναι το ίδιο «καυτός» όπως και πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας.

Στα μέσα της εβδομάδας ο νεαρός εξτρέμ πέτυχε δύο γκολ σε παιχνίδι Κυπέλλου για τη Ραντνίσκι Νις και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και στο πρωτάθλημα. Στο ματς της Ραντνίσκι Νις με αντίπαλο τη Ραντ Μπέογκραντ που ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο Τσούμιτς σκόραρε ξανά δύο φορές.

Η ομάδα του επικράτησε με σκορ 4-3 με τον Τσούμιτς να μειώνει στο 28’ σε 1-2 και στο 86’ να κάνει το 4-3 και να χαρίζει τη νίκη στη Ραντνίσκι Νις. Μέσα σε μία εβδομάδα ο νεαρός Σέρβος έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις και πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κατηφορίσει στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκολα Τσούμιτς έχει σκοράρει 14 φορές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις σε όλες τις διοργανώσεις. Στον Ολυμπιακό το έχουν πάρει απόφαση να του δώσουν ευκαιρία στα ματς το καλοκαίρι και το πιθανότερο είναι πως θα πάρει θέση και στο ρόστερ.