Εντυπωσιακός ο Τσούμιτς του Ολυμπιακού σκόραρε δύο φορές (vids)

Ο Νίκολα Τσούμιτς σημείωσε δύο γκολ με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις σε παιχνίδι για το Κύπελλο Σερβίας και είναι δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό θα πάρει ευκαιρίες.

Εντυπωσιακός ο Τσούμιτς του Ολυμπιακού σκόραρε δύο φορές (vids)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Σερβία ξεκίνησαν ξανά και ο Νίκολα Τσούμιτς συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Ο 21χρονος άσος που ανήκει στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου της Ραντνίσκι Νις με αντίπαλο την Τσουκαρίσκι.

Πρωταγωνιστής για τη Ραντνίσκι ήταν ο Τσούμιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 14' και στο 23' έκανε το 0-2 για την ομάδα. Παρόλα αυτά τα δύο γκολ που σημείωσε δεν ήταν αρκετά για να πάρει την πρόκριση η ομάδα του. Η Ραντνίσκι ηττήθηκε με σκορ 3-2, αλλά ο Τσούμιτς είναι αυτός που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός γνωρίζει την αποθέωση στην πατρίδα του, αφού συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Θυμίζουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει στον παίκτη την ευκαιρία να λάβει μέρος σε προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο 21χρονος εξτρέμ έχει σημειώσει δώδεκα γκολ με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις κατά τη φετινή σεζόν. Διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά τη νέα σεζόν.

Δείτε τα δύο γκολ του Νίκολα Τσούμιτς…