Premier League: Επαναρχίζει παρουσία 300 ατόμων ανά ματς

Το σχέδιο της επανέναρξης της Premier League παρουσίασε η Αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» και περιλαμβάνει αγώνες ενώπιον 300 μόνο ατόμων

Premier League: Επαναρχίζει παρουσία 300 ατόμων ανά ματς

Παρότι δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό το πλάνο διεξαγωγής αγώνων της Premier League, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, η Αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» φέρνει στη δημοσιότητα τα βασικά σημεία του, που έχουν συμφωνηθεί, προκειμένου να καταστεί δυνατή η επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος στη «γηραιά αλβιώνα».

Ιδού τι θα ισχύει, κατά το έντυπο τουλάχιστον, για να διεξαχθεί το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τα 92 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Όπως αναφέρεται στη Daily Mail, θα επιτρέπονται μάξιμουμ 300 άτομα στο γήπεδο.

Εξ αυτών θα είναι 20 οι ποδοσφαιριστές κάθε αποστολής, 12 μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου, 10 διοικούντες από το κάθε κλαμπ, μάξιμουν 25 δημοσιογράφοι γραπτού Τύπου, 15 ραδιοφωνικοί σπίκερ, 23 μέλη τηλεοπτικών συνεργείων, 15 διεθνείς σπίκερ, τέσσερα άτομα της ομάδας αντι-ντόπινγκ κοντρόλ και άλλοι παράγοντες διεξαγωγής ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Οι συνεντεύξεις Τύπου θα γίνονται με βιντεοκλήσεις και αισθητή μείωση των εκπροσώπων του Τύπου στην αίθουσα που θα βρίσκεται ο προπονητής, ενώ, στο VAR, ο βοηθός του και ο τεχνικός της εικόνας, θα χωριστούν σε διαφορετικά δωμάτια!

Η σέντρα της επανεκκίνησης θα γίνει στις 17 Ιουνίου και το πρωτάθλημα θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Ιουλίου, ώστε από τέλη Αυγούστου να μπορεί να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν 2020-2021.