Μπαρτσελόνα: «Όχι» των παικτών στο δεύτερο «ψαλίδι» των μισθών!

Όπως μετέδωσε ο "RAC1", οι παίκτες της Μπαρτσελόνα απάντησαν αρνητικά στην πρόταση του Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου για δεύτερη μείωση στους μισθούς τους.

Μπαρτσελόνα: «Όχι» των παικτών στο δεύτερο «ψαλίδι» των μισθών!

Τον περασμένο Μάρτιο, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αποδέχθηκαν την πρόταση του προέδρου της ομάδας, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου για μείωση των αποδοχών τους, στο διάστημα της διακοπής λόγω κορονοϊού, μέχρι να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Μάλιστα, ο Λιονέλ Μέσι είχε ανακοινώσει την απόφαση των παικτών μέσω social media, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του Μπαρτομέου για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα προς τα MME.

Από τον εν λόγω συμβιβασμό, οι «μπλαουγκράνα» εξοικονόμησαν 40.000.000 ευρώ, ποσό που μεταφράζεται σε περικοπή 17% των ετήσιων συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. Οι διοικούντες των Καταλανών, πάντως, θέλησαν να εξοικονομήσουν ακόμα 10 εκατ. ευρώ, καταθέτοντας νέα πρόταση περικοπών στους παίκτες μέσω του Μπαρτομέου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του "RAC1".

Ωστόσο, αυτή τη φορά, οι ποδοσφαιριστές απάντησαν αρνητικά σε νέα περικοπή μισθών. Άλλωστε, στην Ισπανία έχει αποφασιστεί η συνέχιση της σεζόν της La Liga, ενώ οι προπονήσεις της ομάδας πραγματοποιούνται πλέον κανονικά.