Γκιγκς: «Με πονάει που το λέω, αλλά η Λίβερπουλ έκανε φανταστική σεζόν»

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη φετινή πορεία της... «μισητής» αντιπάλου του, Λίβερπουλ, τονίζοντας πως αξίζει το πρωτάθλημα!

Γκιγκς: «Με πονάει που το λέω, αλλά η Λίβερπουλ έκανε φανταστική σεζόν»

Η Λίβερπουλ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στην Premier League, αναγκάζοντας φίλους και εχθρούς να την εκθειάσουν. Μάλιστα, ακόμα και ο άλλοτε άσος της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, θεώρησε ότι πρέπει να την παραδεχτεί!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις φετινές εμφανίσεις των «κόκκινων», ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να βάλει στοιχεία του παιχνιδιού της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ στην εθνική ομάδα της χώρας του:

«Νομίζω πως απ' αυτά που είδαμε φέτος (η Λίβερπουλ) είναι μία φανταστική ομάδα, που τη διηύθυνε ένας σπουδαίος προπονητής, όπως ο Γιούργκεν Κλοπ. Με πονάει που το λέω, ως φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έκαναν μία φανταστική σεζόν. Προφανώς θα συνεχίσουν μ' αυτό τον τρόπο, θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θα το αξίζουν.

Ουσιαστικά, είχαν δύο εξαιρετικές σεζόν, αφού και πέρυσι πίεσαν τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το τέλος. Είναι εκπληκτική ομάδα για να την παρακολουθείς και έχω πάρει κι εγώ κάποια στοιχεία από τον τρόπο παιχνιδιού της. Κάποια πράγματα που ήθελα να δουλέψω στην εθνική Ουαλίας. Με πονάει που τα λέω, αλλά ελπίζω η Γιουνάιτεντ να μειώσει την απόσταση και να τους πιάσει στο μέλλον. Ωστόσο, πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Λίβερπουλ, καθώς έχει πραγματοποιήσει μία φανταστική σεζόν», σχολίασε ο Γκιγκς, έστω και με... πόνο καρδιάς.