Γιατί δεν έπαιξε ο Τσούμιτς με τη Ραντνίσκι

Ο Νίκολα Τσούμιτς που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Ραντνίσκι Νις δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νάπρετσακ.

Γιατί δεν έπαιξε ο Τσούμιτς με τη Ραντνίσκι

Άρχισε και πάλι το πρωτάθλημα στη Σερβία με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία για να το ολοκληρώσουν. Η Ραντνίσκι Νις το Σάββατο αντιμετώπισε τη Νάπρετσακ με την οποία έμεινε στο 1-1.

Σε αυτό το παιχνίδι δεν έπαιξε ο δανεικός ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Ο λόγος που ο Τσούμιτς δεν αγωνίστηκε καθόλου είχε να κάνει με επιλογή της τεχνικής ηγεσίας που τον κράτησε για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Τσουκαρίτσκι για το Κύπελλο.

Η Ραντνίσκι θα ρίξει όλο της το βάρος στο Κύπελλο, στο οποίο βρίσκεται στα προημιτελικά και είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγει στην Ευρώπη. Όσον αφορά στον Νίκολα Τσούμιτς είναι ειλημμένη απόφαση από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στη Σερβία να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Τσούμιτς είναι ίσως από τους δανεικούς που σίγουρα θα πάρει ευκαιρία σε κάποιες προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο νεαρός εξτρέμ έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον δει και να του δώσει ευκαιρία σε προπονήσεις των Πειραιωτών.