Λίβερπουλ: Κάνει πίσω για Βέρνερ, δεν πληρώνει τη ρήτρα!

Σκληρές διαπραγματεύσεις πραγματοποιούνται μεταξύ Λίβερπουλ και Λειψίας για τη μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ, με τους «κόκκινους» να αποσύρονται από την διεκδίκηση του παίκτη, επειδή δεν επιθυμούν να πληρώσουν τη ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ.

Λίβερπουλ: Κάνει πίσω για Βέρνερ, δεν πληρώνει τη ρήτρα!

Το μεταγραφικό σίριαλ Τίμο Βέρνερ και Λίβερπουλ συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Στο πιο πρόσφατο, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα "Mirror", οι «κόκκινοι» φέρεται να αποσύρονται από την διεκδίκηση του επιθετικού της Λειψίας, επειδή δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ.

Το πρωί της Τετάρτης (27/5), η Bild έγραφε ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν επιθυμεί να καλύψει την ρήτρα και λίγες ώρες αργότερα, υπήρξε η πληροφόρηση ότι η αγγλική ομάδα αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η επιθυμία του Γερμανού τεχνικού είναι να συνεργαστεί με τον Βέρνερ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Μέρσισαϊντ. Με βάση αυτά τα δεδομένα η Λίβερπουλ είναι βέβαιο ότι θα επανέλθει, με προϋπόθεση βέβαια και η Λειψία να δεχθεί την παραχώρηση του παίκτη με ένα χαμηλότερο ποσό.