Premier League: Τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Premier League, τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού έχουν βρεθεί σε ομάδες του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται η ταυτότητά τους. 

Premier League: Τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού

Τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η Premier League, χωρίς φυσικά να κάνει γνωστά τα ονόματα των ανθρώπων που βρέθηκαν να έχουν προσβληθεί από τον ιό. Τα τέσσερα νέα κρούσματα είναι από τρεις διαφορετικές ομάδες, στον τρίτο γύρο ελέγχου που έγινε στις ομάδες του πρωταθλήματος.

Την ώρα που οι σύλλογοι της Premier League ψήφισαν ομόφωνα τη σταδιακή επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις με επαφή, η λίγκα ανακοίνωσε ότι στην τρίτη παρτίδα ελέγχων που έγιναν σε παίκτες και τεχνικά επιτελεία όλων των ομάδων βρέθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα, από τρεις διαφορετικούς συλλόγους, κατά το χρονικό διάστημα 25 και 26 Μαΐου.

Στην επίσημη ενημέρωση δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα των ομάδων ή των ατόμων που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, απλώς επισημαίνεται ότι έχουν τεθεί σε καραντίνα για διάστημα επτά ημερών.