H AS επιτίθεται στο πρωτοσέλιδό της στον Μπέιλ για το γκολφ (pic)

Η ισπανική εφημερίδα "As" προκαλεί τον Γκάρεθ Μπέιλ στο πρωτοσέλιδό της, εμφανίζοντάς τον ως γκόλφερ και διερωτάται αν μπορεί να περισώσει μια κακή ποδοσφαιρική χρονιά με την Ρεάλ Μαδρίτης

H AS επιτίθεται στο πρωτοσέλιδό της στον Μπέιλ για το γκολφ (pic)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται εδώ και αρκετά διάστημα στο στόχαστρο κριτικής για τις επιδόσεις του με την Ρεάλ Μαδρίτης και κυρίως για το ενδιαφέρον που βρίσκει στο γκολφ, το οποίο, σύμφωνα με τους επικριτές του, είναι μεγαλύτερο από αυτό για το ποδόσφαιρο.

Μιλώντας σε εκπομπή podcast του Έρικ Άντερς Λανγκ, ο 30χρονος εξτρέμ σχολίασε αυτό το φαινόμενο:

«Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί μου γιατί παίζω γκολφ, δεν ξέρω τον λόγο. Έχω μιλήσει με γιατρούς και συμφωνούν με αυτό. Ξέρω ότι ο Στέφεν Κάρι παίζει πιθανόν κάθε πρωί πριν το παιχνίδι και εγώ αν παίξω δύο μέρες πριν το ματς, θα αναρωτιούνται τι κάνω.

Μου αρέσει να βγαίνω έξω και να παίζω και να σκέφτομαι ότι έχω 18 τρύπες μπροστά μου. Μπορείς να ξεφύγεις από το ποδόσφαιρο, από οτιδήποτε αρνητικό. Την επόμενη μέρα είσαι έτοιμος να συγκεντρωθείς ξανά στο άθλημα», τόνισε ο Μπέιλ.

Η εφημερίδα "As" δεν άφησε τα σχόλια του Ουαλού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης να πέσουν κάτω. Στο σημερινό (27/5) στο πρωτοσέλιδό της παρουσιάζει τον Μπέιλ με αμφίεση γκόλφερ και τίτλο: «Γκολφ, γκολφ. Από γκολ όμως;», ενώ προσθέτει στη λεζάντα της: «Ο Μπέιλ καλείται να εξιλεωθεί στις 11 αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα για τη χειρότερη σεζόν του με μόλις τρία γκολ».

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της Μαδρίτης: