Μπέιλ: «Και ο Στεφ Κάρι παίζει γκολφ, αλλά δεν λέτε τίποτα»

Αντέδρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ για την κριτική που δέχεται όσον αφορά το γκολφ που παίζει πριν τους αγώνες.

Μπέιλ: «Και ο Στεφ Κάρι παίζει γκολφ, αλλά δεν λέτε τίποτα»

Βαρέως φέρει την κριτική που έχει δεχθεί ο Γκάρεθ Μπέιλ για το γκολφ που παίζει πριν τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ουαλός αντέδρασε.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί μου γιατί παίζω γκολφ, δεν ξέρω τον λόγο. Έχω μιλήσει με γιατρούς και συμφωνούν με αυτό. Ξέρω ότι ο Στέφ Κάρι παίζει πιθανόν κάθε πρωί πριν το παιχνίδι και εγώ αν παίξω δύο μέρες πριν το ματς, θα αναρωτιούνται τι κάνω» απάντησε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια είπε: «Μου αρέσει να βγαίνω έξω και να παίζω και να σκέφτομαι ότι έχω 18 τρύπες μπροστά μου. Μπορείς να ξεφύγεις από το ποδόσφαιρο, από οτιδήποτε αρνητικό. Την επόμενη μέρα είσαι έτοιμος να συγκεντρωθείς ξανά στο άθλημα».

Τέλος, ανέφερε: «Αυτό που συμβαίνει τώρα στο ποδόσφαιρο είναι ότι τα πάντα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Μπορείς να παίξεις φανταστικά, αλλά αν δεν σκοράρεις σε πέντε παιχνίδια όλοι λένε ότι περνάς δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι μπορούν να έχουν τις δικές τους απόψεις, αλλά αν ξέρουν ότι έχω παίξει όσο καλά μπορώ, είμαι χαρούμενος».