Σύμφωνα με το «Catalunya Radio» η Άρσεναλ θέλει τον Κουτίνιο

Ο ραδιοφωνικός σταθμός  «Catalunya Radio» αποκάλυψε ότι ο Κουτίνιο είναι βασικός στόχος της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με το «Catalunya Radio» η Άρσεναλ θέλει τον Κουτίνιο

Ο Φιλίπε Κουτίνιο θα είναι μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων αυτό το καλοκαίρι που πιστεύουν στο ταλέντο του. Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων οι Τσέλσι, Νιούκαστλ και η Άρσεναλ που όπως φαίνεται μπαίνει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει διατεθειμένη να του δώσει δεύτερη ευκαιρία.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του Κουτίνιο και το καλοκαίρι θα στείλει τον Βραζιλιάνο σταρ πίσω στην Μπάρτσα, καθώς έχει αποφασίσει οριστικά πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν για την αγορά των δικαιωμάτων του. Ούτε όμως η καταλανική ομάδα θέλει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Κουτίνιο.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Βαρκελώνης «Catalunya Radio», η πρωταθλήτρια Ισπανίας δεν έχει τον διεθνή άσο στα πλάνα της για την επόμενη σεζόν και ψάχνει ομάδα για να τον δώσει ξανά δανεικό.

Βασική υποψήφια για τον Κουτίνιο είναι η Άρσεναλ, καθώς ο Μίκελ Αρτέτα θέλει να «χτίσει» τη νέα ομάδα στηριγμένη πάνω του. Τις επόμενες ημέρες ο σύλλογος του Λονδίνου αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρει τα δικαιώματά του από τους «μπλαουγκράνα».