Παραμένει στην Ολλανδία και την Ντε Γκράαφσαπ ο Μυστακίδης

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Μυστακίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ντε Γκράαφσαπ και θα συνεχίσει για άλλη μία σεζόν στην Ολλανδία. 

Παραμένει στην Ολλανδία και την Ντε Γκράαφσαπ ο Μυστακίδης

Κάτοικος Ολλανδίας για ακόμα μία σεζόν θα παραμείνει ο Γιάννης Μυστακίδης όπως ανακοίνωσε η Ντε Γκράαφσαπ. Ο 25χρονος επιθετικός, θα συνεχίσει να προσφέρει τις αγωνισικές του υπηρεσίες για λογαριασμό της ολλανδικής ομάδας και τη νέα σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, που έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του για ακόμα μία χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος είχε 6 συμμετοχές με την Ντε Γκράαφσαπ και συνολικά 137 λεπτά.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μυστακίδης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ντε Γκράαφσαπ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Από την αρχή ένιωθα σαν στο σπίτι μου στην ομάδα που είναι σπουδαία και έχει σπουδαίους φιλάθλους. Σε κάθε περίπτωση θέλω να εξελιχθώ μέσα από αυτή την ομάδα. Θα παραμείνω σε φόρμα προς το παρόν στην Ελλάδα, αλλά θα χαρώ να επιστρέψω πίσω».