Πρόεδρος της Λίβερπουλ: «Πιο ασφαλές να παίζεις κεκλεισμένων από το να πηγαίνεις σε σούπερ μάρκετ»

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, παραδέχτηκε επίσης πως ήταν λάθος του να θέσει σε υποχρεωτική άδεια το διοικητικό προσωπικό.

Πρόεδρος της Λίβερπουλ: «Πιο ασφαλές να παίζεις κεκλεισμένων από το να πηγαίνεις σε σούπερ μάρκετ»

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, ο οποίος τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί ένας τρόπος να διεξαχθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια.

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να παίξουμε αυτούς τους αγώνες, γιατί νομίζω ότι θα ήταν καλό για τη χώρα», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «κόκκινων», ενώ συμπλήρωσε: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ασφάλεια. Νομίζω ότι τα πρωτόκολλα στα οποία δουλεύει η Premier League, όπως είπε κάποιος, καθιστούν πιθανώς ασφαλέστερο να παίζεις κεκλεισμένων των θυρών από το να πηγαίνεις σε σούπερ μάρκετ».

Ο Βέρνερ, τέλος, αναφέρθηκε και στην κίνηση να πάρει πίσω την απόφαση να θέσει σε υποχρεωτική άδεια το διοικητικό προσωπικό μετά από αντιδράσεις οπαδών: «Είναι καλύτερο να παραδεχτείς ένα λάθος σου. Ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τους οπαδούς, τους παίκτες μας και τον σύλλογό μας με βιώσιμο τρόπο».