Επίσημο: Ανανέωσε έως το 2023 στη Μπάγερν o Νόιερ

Κάτω από τα γκολπόστ της Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει να κάθεται ο Μάνουελ Νόιερ ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς μέχρι το 2023. 

Επίσημο: Ανανέωσε έως το 2023 στη Μπάγερν o Νόιερ

Δεν το κουνάει από το Μόναχο ο Μάνουελ Νόιερ. Ο Γερμανός πορτιέρε ο οποίος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στον κόσμο, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία των Βαυαρών έως και το 2023.

Συγκεκριμένα, η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 34χρονο Γερμανό διεθνή γκολκίπερ και αρχηγό της, Μάνουελ Νόιερ, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

«Η Μπάγερν είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της μέχρι την 30ή Ιουνίου του 2023. Ο Μάνουελ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμος και ο αρχηγός μας», υποστήριξε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Από την μεριά του ο Όλιβερ Καν δήλωσε: «Μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση που βρίσκεται τώρα ο Νόιερ. Καταλάβαμε ως ποια κατεύθυνση σκέφτεται σε αυτή τη φάση της καριέρας του και τι είναι σημαντικό γι' αυτόν. Με την ανανέωση του συμβολαίου του, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα».