«Ο Μέσι τηλεφώνησε στον Λαουτάρο για την Μπαρτσελόνα»

Στην αποκάλυψη πως ο αστέρας της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι είχε τηλεφωνικό τετ α τετ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, προχώρησε ο πρόεδρος των ακαδημιών της Ράσινγκ Κλουμπ, Αντριάν Ρούμπεν Φερνάντες.

«Ο Μέσι τηλεφώνησε στον Λαουτάρο για την Μπαρτσελόνα»

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες φέρεται να αποτελεί τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και τα σενάρια περί μετακόμισης του Αργεντινού σέντερ φορ της Ίντερ στην Βαρκελώνη φουντώνουν.

«Ο Λαουτάρο ενημέρωσε την Ίντερ ότι θέλει Μπαρτσελόνα»

Συγκεκριμένα, ο Αντριάν Ρούμπεν Φερνάντες, πρόεδρος των ακαδημιών της Ράσινγκ Κλουμπ, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος ανακάλυψε τον 22χρονο Αργεντινό φορ της Ίντερ και όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε δηλώσεις του, ο σούπερ σταρ της Μπάρτσα Λιονέλ Μέσι τηλεφώνησε στον Λαουτάρο για να του ζητήσει να έρθει στη Μπαρτσελόνα.

Σετιέν: «Να ρωτήσουμε τον Μέσι για τον Λαουτάρο»

«Ο Μέσι τον κάλεσε και του είπε ότι τον θέλει σύντομα στο πλευρό του. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα συμβεί. Η συμφωνία είναι πολύ κοντά και πιστεύω πως ο Λαουτάρο θα είναι εξαιρετικός αντικαταστάτης του Σουάρες. Είναι ο ιδανικός διάδοχος, έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Αγουέρο και πιστεύω πως θα κάνει ανάλογη καριέρα.

Θεωρώ πως στον αέρα και με το αριστερό πόδι είναι ακόμη καλύτερος του Κουν. Θα παίξει με τον καλύτερο στον κόσμο. Ο Μέσι έχε άλλα 3-4 χρόνια καλής μπάλας και θα βοηθήσει τον Λαουτάρο να γίνει ακόμη καλύτερος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντριάν Ρούμπεν Φερνάντες.