Σετιέν: «Να ρωτήσουμε τον Μέσι για τον Λαουτάρο»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, μίλησε για τον μεταγραφικό στόχο των Καταλανών Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ενωμένος με τους «μπλαουγκράνα».

Σετιέν: «Να ρωτήσουμε τον Μέσι για τον Λαουτάρο»

Το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπαρτσελόνα είναι αυτό του Λαουτάρο Μαρτίνες και ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο απόκτησης του επιθετικού της Ίντερ και στη βαρύτητα που θα έχει η γνώμη του Λιονέλ Μέσι.

Ο προπονητής των Καταλανών μίλησε ακόμα για άλλους μεταγραφικούς στόχους των «μπλαουγκράνα», όπως ο Φαμπιάν Ρουίθ και ο Μίραλεμ Πιάνιτς, ενώ υπογράμμισε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα αφήσει ποτέ την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα ο Σετιέν είπε:

Για τον Μαρτίνες: «Είναι μεγάλος παίκτης. Aν αρέσει στον Μέσι; Θα πρέπει να τον ρωτήσουμε. Όλοι οι καλοί παίκτες μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα. Επιπλέον, να παίξουν με τον Μέσι είναι για πολλούς μεγάλο κίνητρο».

Για τον Μέσι: «Δεν θα φύγει. Θα είναι πάντα ενωμένος με την Μπαρτσελόνα. Ο Λέο είναι στην Μπαρτσελόνα είκοσι χρόνια. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν πράγματα στις μεγάλες ομάδες και να υπάρχουν διαμάχες, αλλά λύνονται».

Για τον Ρουίθ: «Τον είχα παίκτη για μία σεζόν και ήταν αρκετός χρόνος για να δείξει πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Έχει τεράστιες δυνατότητες και το έβγαλε γρήγορα αυτό. Τα πηγαίναμε πολύ καλά, τον έβαζα εκεί που ήθελε να παίζει και τα πήγαινε καλά».

Για τον Αρτούρ: «Μιλώ με τη διοίκηση και κανείς δεν μου έχει πει κάτι σχετικά. Επίσης ο Αρτούρ έχει πει δύο φορές ότι θέλει να μείνει. Στη θέση του κι εγώ αυτό θα σκεφτόμουν. Δεν θα άφηνα μια ομάδα σαν κι αυτή, ούτε την ευκαιρία να έχω τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου δίπλα μου».

Για τον Πιάνιτς: «Ο Πιάνιτς είναι τρομερός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ριψοκίνδυνο να μιλήσουμε για μεταγραφές».