Sport: Συμφωνία Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα για μεγάλη ανταλλαγή

Δημοσίευμα της Καταλανικής «Sport» υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους συμφώνησε να δώσει τους Ντε Σίλιο, Πιάνιτς και 25 εκατ. ευρώ στη Μπαρτσελόνα για τον Νέλσον Σεμέδο.

Sport: Συμφωνία Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα για μεγάλη ανταλλαγή

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας ανταλλαγής φέρονται να βρίσκονται Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα «Sport», οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε προφορική συμφωνία ώστε ο Νέλσον Σεμέδο να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη και να μετακομίσει στο Τορίνο και την ίδια στιγμή να ακολουθήσουν αντίθετο δρομολόγιο οι Μίραλεμ Πιάνιτς και Ματία Ντε Σίλιο.

Παράλληλα, οι Καταλανοί θα εισπράξουν και το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ ως μέρος της συμφωνίας.

Όσον αφορά τους Πιάνιτς, Ντε Σίλιο και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη πει το «ναι» για να συνεχίσουν την καριέρα τους στους «μπλαουγκράνα», ενώ το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η υπόθεση είναι να πείσει η «Γηραιά Κυρία» τον Σεμέδο να ενταχθεί στις τάξεις της.

Επιπρόσθετα, η «Sport» ξεκαθαρίζει πως ο Σεμέδο δεν πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα του Αρτούρ, ο οποίος απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Γιουβέντους προκειμένου να παραμείνει στο «Καμπ Νόου», ενώ τα 25εκατομμύρια ευρώ που θα εισπράξει η Μπαρτσελόνα θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ.