Αρτούρ: «Δεν θέλω να φύγω από την Μπαρτσελόνα»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Αρτούρ Μέλο, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Καταλανούς να έχουν δώσει άδεια στην Γιουβέντους για να μιλήσει μαζί του.

Αρτούρ: «Δεν θέλω να φύγω από την Μπαρτσελόνα»

Κάθε άλλο παρά θετικός εμφανίστηκε ο Αρτούρ Μέλο στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα την επόμενη σεζόν. Μία μόλις ημέρα μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για άδεια των «μπλαουγκράνα» στην Γιουβέντους, ώστε να μιλήσει με τον Βραζιλιάνο μέσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στους Καταλανούς.

«Πάντα θα υπάρχουν φήμες. Η ιδέα μου όμως είναι ξεκάθαρη. Η μοναδική μου επιλογή είναι η Μπαρτσελόνα. Εδώ νιώθω ασφαλής, ήρεμος και ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Άλλος ένας λόγος που θέλω να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που ήθελα πάντα να παίξω. Είχα όνειρο να γίνω μπλαουγκράνα. Κάθε μέρα νιώθω πιο άνετα, στην ομάδα και στην πόλη. Μου αρέσει και η κουλτούρα του κόσμου και ο κόσμος μας στηρίζει φανατικά. Το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων είναι πάντα κολακευτικό αλλά δεν θέλω να φύγω».

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο ο Αρτούρ Μέλο μέτρησε τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 23 αναμετρήσεις του με την Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις.