Βιάλι: «Υποσχέθηκα στον πατέρα μου να μην πεθάνω πριν από αυτόν και την μητέρα μου»

Απίστευτος ο Τζιανλούκα Βιάλι μίλησε στη «Daily Mail» για την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και την υπόσχεση που έδωσε στον 90χρονο πατέρα του. 

Βιάλι: «Υποσχέθηκα στον πατέρα μου να μην πεθάνω πριν από αυτόν και την μητέρα μου»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του για την μάχη με τον καρκίνο ο Τζιανλούκα Βιάλι.

Ο 55χρονος παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν μαχητή της ζωής καθώς έδωσε διπλή μάχη με τον καρκίνο και πριν από μερικές εβδομάδες οι γιατροί του είπαν ότι είναι πια «καθαρός». Παρόλα αυτά ο ίδιος σε δηλώσεις του στη «Daily Mail». παραδέχθηκε ότι ακόμα φοβάτια αλλά και πως έδωσε μία υπόσχεση στον πατέρα του: Να μην περθάνει πριν από αυτόν και την μητέρα του.

Βιάλι για τη νίκη απέναντι στον καρκίνο: «Θα δω ξανά τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν»

Συγεκριμένα, ο Τζιανλούκα Βιάλι δήλωσε: «Όταν διαγνώσθηκα με καρκίνο δεν άρχισα να αναρωτιέμαι για ποιο λόγο συνέβη σε εμένα. Θα ήταν υποκριτικό να το πω όταν είμαι απλά ένας στους τόσους ανθρώπους που αρρωσταίνουν. Ήταν κάτι που έπρεπε να περάσω για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ίσως ήταν αυτό που χρειαζόμουν.

Τζιανλούκα Βιάλι: Το λάθος μου με τον καρκίνο

Αν ήμουν γενναίος; Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή λέξη. Νομίζω ότι με χαρακτηρίζει επιμονή για να τα καταφέρω. Δεν ξέρω τι σημαίνει γενναιότητα. Μόνο όταν φοβάσαι μπορείς να γίνεις θαρραλέος. Επομένως, αν δεν ξεπεράσεις τον φόβο, πως θα ξέρεις ποιός είσαι πραγματικά;», είπε ο Βιάλι στη «Daily Mail» αποκαλύπτοντας επίσης και την υπόσχεση που έδωσε στους γονείς του: «Έδωσα μια υπόσχεση στον 90χρονο πατέρα μου. Του είπα ότι δεν πρόκειται να πεθάνω πριν από αυτόν και τη μητέρα μου».