Πολιορκία Μουφί: Τον θέλουν Ολυμπιακός, Πόρτο, Μπενφίκα, Αλαβές, Μπέτις και Μπεσίκτας

Ο Φαχντ Μουφί παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός κινείται για να έρθει σε συμφωνία μαζί του αλλά ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Πόρτο, Μπενφίκα, Αλαβές, Μπέτις και Μπεσίκτας.

Πολιορκία Μουφί: Τον θέλουν Ολυμπιακός, Πόρτο, Μπενφίκα, Αλαβές, Μπέτις και Μπεσίκτας

Το συμβόλαιο του Φαχντ Μουφί με την Τοντέλα λήγει τον Ιούνιο, γεγονός που κάνει τον 24χρονο Μαροκινό αμυντικό περιζήτητο. Ιδιαίτερα μετά την καλή χρονιά που έκανε φέτος συμμετέχοντας σε 23 παιχνίδια με την Tondela στην Liga Nos.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα στην αραβική ιστοσελίδα alaraby ότι είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού- και όχι μόνο.

«Ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπενφίκα καθώς και του Ολυμπιακού. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αφού περάσει ο κορονοϊός» είχε πει.

Και συμπλήρωσε «Είμαι χαρούμενος με όσα πέτυχα στην Τοντέλα και που με πρόσεξαν άλλες ομάδες. Ελπίζω το επόμενο βήμα μου να είναι επιτυχημένο. Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω κι άλλο τα ποιοτικά μου στοιχεία, να παίξω στην εθνική ομάδα του Μαρόκο και να συμμετάσχω στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lionsdelatlas.ma για τον Μουφί ενδιαφέρονται εκτός από τον Ολυμπιακό και οι Πόρτο, Μπενφίκα, Μπέτις, Αλάβες και Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η FC Porto έχει καταστήσει τον Μαροκινό αμυντικό μία από τις προτεραιότητες της για τη σεζόν 2020/2021.

Φαχντ Μουφί: Ποιος είναι ο 24χρονος που υποστηρίζει ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Μουφί με τις εμφανίσεις του θέτει υποψηφιότητα για επιστροφή στην εθνική Μαρόκου καθώς ο Βαχίντ Χαλίλοτζιτς τον εκτιμά ιδιαίτερα.

«Αν ο προπονητής με καλέσει τόσο το καλύτερο. Αν δεν με καλέσει, θα συνεχίσω να δουλεύω. Δε βιάζομαι. Είχα μια υπέροχη σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να με καλέσει. Υπάρχουν εκατοντάδες παίκτες που θέλουν να κληθούν», τόνισε ο Μουφί.