Φαχντ Μουφί: Ποιος είναι ο 24χρονος που υποστηρίζει ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός (vid)

Τι υποστηρίζει ο Φαχντ Μουφί ότι του είπε ο ατζέντης του για τον Ολυμπιακό - Δείτε στο βίντεο όσα κάνει στο γήπεδο.

Φαχντ Μουφί: Ποιος είναι ο 24χρονος που υποστηρίζει ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός (vid)

Φαχντ Μουφί, ετών 24, απασχολεί τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ίδιος ο γεννημένος στη Γαλλία με καταγωγή από το Μαρόκο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μίλησε στην αραβική ιστοσελίδα alaraby.

Σε αυτή είπε λοιπόν, ότι έμαθε από το μάνατζέρ του ότι ο Ολυμπιακός είναι μεταξύ των ομάδων που τον θέλουν. Πρόκειται για τον 24χρονο δεξιό μπακ της Πορτογαλικής Τοντέλα, από την οποία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

«Ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπενφίκα καθώς και του Ολυμπιακού. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αφού περάσει ο κορονοϊός», δήλωσε ο Μουφί και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος με όσα πέτυχα στην Τοντέλα και που με πρόσεξαν άλλες ομάδες. Ελπίζω το επόμενο βήμα μου να είναι επιτυχημένο. Το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα με κάνει υπερήφανο. Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω κι άλλο τα ποιοτικά μου στοιχεία, να παίξω στην εθνική ομάδα του Μαρόκο και να συμμετάσχω στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ».

Δείτε τον:

Εθνική και ναργιλές

Ο Μουφί είναι γεννημένος στις 5 Μαΐου 1996 στη Μουλχάουζ της Γαλλίας με καταγωγή από το Μαρόκο. Από τις ακαδημίες της τοπικής ομάδες πήγε το 2013 στη δεύτερη ομάδα της Λιόν απ' όπου δόθηκε δανεικός στη Σεντάν. Από το καλοκαίρι του 2017 αγωνίζεται στην Πορτογαλική Τοντέλα.

Μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων του Μαρόκου, τον Ιούνιο του 2016 ακδιώχθηκε από την Κ-23 διότι μαζί με συμπαίκτες του κάπνιζε ναργιλέ. Επέστρεψε στην Κ-23 το 2017.