Καβάνι: «Η καριέρα μου μπορεί να διαρκέσει μερικά χρόνια ακόμα, στην Παρί η αλλού»

Νέες... φωτιές έβαλε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Έντινσον Καβάνι οποίος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του. 

Καβάνι: «Η καριέρα μου μπορεί να διαρκέσει μερικά χρόνια ακόμα, στην Παρί η αλλού»

Τα πάντα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του άφησε σε δηλώσεις του ο Έντινσον Καβάνι. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται στα... ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο... καυτά ονόματα στο προσεχές καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Μπόκα Τζούνιορς: Ψάχνεται για Καβάνι!

Το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ήδη αρκετές ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον «El Matador» ο οποίος κάθε χρόνο πραγματοποιεί εξαιρετικές σεζόν με τους Παριζιάνους.

Καβάνι, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν!

Μάλιστα, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί έχει μπει στο στόχαστρο μεταξύ άλλων των Ίντερ, Νάπολι, Μπόκα Τζούνιορς και Ατλέτικο Μαδρίτης οι οποίες έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του και δεν αποκλείεται να κινηθούν ώστε να κερδίσουν την υπογραφή του.

Καβάνι: Θέλει να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Παρόλα αυτά, ο Καβάνι είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ότι τελικά επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, με νέες του δηλώσεις δημιούργησε περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του.

«Το έχω ήδη συζητήσει πολύ με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μου. Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο και όχι να με... αφήσει το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω η ζωή να με οδηγήσει να παίξω όταν δεν θα μπορώ να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Η καριέρα μου μπορεί να διαρκέσει ακόμη μερικά χρόνια, εδώ ή αλλού. Δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έντινσον Καβάνι.